Nonacne

Z mislijo na tiste,
ki si v boju z aknami želijo zmagati s trajnimi in vidnimi rezultati!


Nonacne for men Veliko oseb, ki je zaupalo izdelku Nonacne, je doseglo zadovoljive rezultate. Izdelek je univerzalne narave, zato se njegovo uporabo priporoča tako ženskam kot tudi moškim vseh starostnih skupin. Akne pri najstnikih ali akne pri osebah po 30. letu ‒ to za Nonacne ne predstavlja nobene razlike, saj izdelek zmore odstraniti vsako vrsto vnetnih sprememb na koži, ki jih povzročijo akne!

Zakaj je izdelek nonacne tako drugačen?

  • izdelek deluje aktivno in preventivno. Odstranjuje obstoječe akne in preprečuje nastanek novih sprememb na koži,
  • pomaga odstraniti pistule, rdečine, ogrce in druge nepravilnosti, ki so posledica vnetnih stanj na koži,
  • je učinkovit v boju z aknami, ki so posledica hormonskega neravnovesja,
  • zagotavlja čisto in zdravo kožo in izboljša stanje kože na obrazu,
  • njegovo delovanje je povsem neškodljivo vašemu zdravju,
  • vsebuje številne edinstvene sestavine, ki jih v tej kombinaciji ne vsebuje noben drug izdelek proti aknam.

In, ker je ravno govora o sestavinah, v nonacne so zbrane najučinkovitejše sestavine!

Nonacne for women Sestavine izdelka so bile izbrane tako, da bi skupaj učinkovale in celostno rešile težave s problematično kožo. Vsaka izmed njih izpolnjuje svojo nalogo, vendar pa skupaj zmorejo uničiti težave z vnetnimi spremembami na koži trajno in učinkovito! V tej edinstveni sestavi se nahajajo: rdeča detelja, izvleček lista velike koprive, Sersaparilla, izvleček grozdnih pečk, cink, likopen, baker in vitamini: C, A, E, B5 in B6.

Kakšne so lastnosti sestavin v izdelku nonacne?

Rdeča detelja - ali latinsko Trifolium incarnatum je vir številnih cenjenih elementov in celo zeliščarji jo uporabljajo kot eno izmed osnovnih zelišč za zdravljenje aken. Rdeča detelja je bogata z daidzeinom, genisteinom, formononetinom, salicilno kislino, holinom, metil salicilatom, kalcijem, kalijem, cinkom, fosforjem, molibdenom, vitamini B3, C in E ter beta karotenom. Vsebuje isoflavone in deluje kot estrogen – popravlja hormonsko neravnovesje, katerega posledica so tudi akne. Poleg tega je močan antioksidant, ki čisti telo in iz njega odstranjuje toksine.

Sarsaparilla – se pridobiva iz korenin smilaksa. Prvič so jo uporabili v Južni Ameriki in Aziji. Do danes Sarsaparilla velja za naraven, osnoven način zdravljenja kožnih bolezni. Učinkovitost tega zelišča je bila potrjena s kliničnimi raziskavami – deluje protibakterijsko in protiglivično ter učinkovito odstranjuje akne. Prav tako zmanjša vnetna stanja kože in je bogata s številnimi dragocenimi minerali, med drugim vsebuje: železo, cink, baker, jod, mangan, silicij in vitamine C, A, B in D.

Izvleček iz grozdnih pečk – vsebuje vitamin E, flavonoide in linolno kislino, ki ohranja kolagen in elastin v celicah. Linolna kislina zmehča in zgladi kožo, zaradi česa je koža zdrava in brez nepravilnosti. Grozdne pečke vsebujejo tudi OPC, ki so bogati antioksidanti, nevtralizirajo delovanje prostih radikalov v organizmu in zavirajo proces staranja. Poleg tega lahko OPC učinkovito preprečuje pojavljanje aken in vzdržuje zdrav videz kože.

Izvleček lista velike koprive – ima protivnetne in protibakterijske lastnosti, ki so bile potrjene z laboratorijskimi raziskavami. Dokazano je njeno antioksidacijsko delovanje, ki čisti in nevtralizira proste radikale. Kopriva zavira sproščanje vnetnih prostaglandin COX-2, razvoj bakterij in blagodejno vpliva pri kožnih boleznih, kamor sodijo tudi akne. Protibakterijsko delovanje prav tako preprečuje nastanek grampozitivnih in gramnegativnih bakterij, med katere se uvršča bakterija E.Coli.

Vitamin C – igra temeljno vlogo v procesu regeneracije kože. Raziskave so pokazale, da vitamin C lahko zmanjša draženje kože in rdečico, ki sta posledici brazgotin in samih aknen. Prav tako obnavlja uničen kolagen, ki je odgovoren za elastičnost kože. Vitamin C je vir antioksidantov, ki oslabijo delovanje prostih radikalov.