Nonacne

Najnovejša rešitev na področju zdravljenja aken


Nonacne je povsem naraven izdelek, ki je nastal na podlagi izključno naravnih zelišč. Učinkovito uniči vsako spremembo na koži, ne glede na izvor nastanka aken. Zaradi izdelka Nonacne boste končno imeli lepo in zdravo kožo!

Odlična formula prehranskega dopolnila omogoča, da zdravilne učinkovine delujejo na mestu težave in odpravijo vnetno stanje.

Učinkovito zdravljenje sprememb, ki se pojavljajo na koži, temelji na ogromnem znanju o izvoru za nastanek težav. Ta ideja je vodila tudi proizvajalce izdelka Nonacne, ki je nastal na podlagi mešanice edinstvenih sestavin. Učinkovitost sestavin je bila potrjena s kliničnimi raziskavami, ravno skrbna izbira mešanice sestavin pa je tisto, kar je omogočilo maksimalno učinkovitost delovanja tega prehranskega dopolnila.

Kaj se skriva v tem inovativnem izdelku proti aknam?

  • Rdeča detelja – zaradi vsebnosti številnih cenjenih sestavin omejuje prekomerno izločanje loja, ki je osnovni razlog za pojavitev ogrcev in aken.
  • Sarsaparilla – zelišče s protibakterijskim in protiglivičnim delovanjem, ki zdravi vnetna stanja na koži in učinkovito blaži rane, ki se težko zacelijo.
  • Izvleček iz grozdnih pečk – vsebuje aktivno sestavino ‒ oligomerne proantocianidine (OPC) s protivnetnim delovanjem. Ima antioksidativne in antihistaminske lastnosti ter vsebujelinolno kislino, ki zmehča in zgladi kožo ter izpopolnjuje medcelični prostor.
  • List velike koprive – deluje protivnetno, blažilno in preprečuje nastanek novih aken. Aktivira proces regeneracije kože in tkiva.
  • Vitamin C – igra pomembno vlogo pri obnavljanju kože, zlasti v primeru brazgotin, ki nastanejo zaradi aken. Prav tako ga naše telo potrebuje za proizvodnjo kolagena, s pomočjo katerega se celijo rane. Vitamin C je antioksidant, ki zavira delovanje prostih radikalov, odgovornih za poškodbe kožnih celic.
  • Cink – pomanjkanje cinka v organizmu je eden izmed razlogov za nastanek aken, zato je njegova prisotnost v telesu izjemno pomembna za zdravo kožo.

Nonacne odstranjuje znake aken in preprečuje nastanek novih sprememb na koži.

Zaustavitev prekomernega izločanja olja skozi lojnice, odprtje por in protivnetno delovanje so osnovne naloge izdelka Nonacne. Zaradi delovanja sestavin postane koža zdrava, vi pa ne rabite več skrbeti za rdeče madeže na koži! Poleg tega uporaba Nonacne preprečuje pojavitev novih sprememb na koži, kot so grudice, pistule, ogrci ali ciste, ki so posledica vnetja.

Vzroke za pojavitev aken se lahko zdravi z odpravo hormonskega neravnovesja, za katerega so v primeru kožnih sprememb največkrat odgovorni androgeni. Nonacne zaradi svoje zgradbe in ustreznih sestavin omogoča odpravo celo teh težav. Nonacne učinkuje proti vsaki vrsti aken, ne glede na vzrok njihovega nastanka. Akne v boju z Nonacne nimajo možnosti!

Oznaka izdelka

Pakiranje: 60 kapsul

Rödklöver 200 mg  
Sarsparill 200 mg  
Vindruvskärnextrakt 200 mg  
Nässelblad 4:1 extrakt
(motsvarande hela lövet)
190 mg
760 mg
 
Vitamin C 100 mg 125%*
Vitamin E 50 mg a-TE 417%*
Vitamin B5 20 mg 333%*
Vitamin B6 20 mg 1429%*
Zink 15 mg 150%*
Lykopen 20 mg  
Koppar 1 mg 100%*
Vitamin A 130 µg RE 16%*

Način uporabe

Priporoča se zaužitje 2 kapsul na dan.