FAQ

Pogosto zastavljena vprašanja

Kapsule nonacne

Ali izdelek nonacne lahko škoduje mojemu zdravju?

Ne. Nonacne je zdravju popolnoma neškodljiv, njegova uporaba ne povzroča stranskih učinkov. Zakaj? To prehransko dopolnilo je bilo ustvarjeno izključno na podlagi naravnih sestavin, ki so splošno v uporabi v herbologiji, zato nimajo negativnih učinkov na organizem.

Kakšne sestavine vsebuje nonacne?

Formula nonacne temelji na naravnih sestavinah, ki so bile izbrane tako, da bi učinkovito pomagale pri zdravljenju aknaste kože. V sestavi tega prehranskega dopolnila lahko med drugim najdete rdečo deteljo, sersaparillo, izvleček grozdnih pečk, izvleček lista velike koprive, vitamine c, e, a, b5, b6 in cink. Vse sestavine delujejo celovito v boju s težavo vnetnih sprememb na koži.

Ali prehransko dopolnilo nonacne dejansko učinkuje?

Nonacne je popolnoma nov izdelek, vendar pa njegovo učinkovitost potrjuje vsako pozitivno mnenje, ki ga prejmemo od naših strank. Nonacne lahko na različne načine deluje pri različnih težavah s kožo, zato se pri nekaterih uporabnikih rezultati pokažejo zelo hitro, pri nekaterih pa nekoliko kasneje. Prav tako je velika prednost izdelka nonacne dejstvo, da pomaga odstranjevati akne različnega tipa, tako bakterijskega kot tudi hormonskega izvora, in ravno to je tisto, po čemer razlikuje od drugih izdelkov proti aknam.

Kako je treba uporabljati nonacne?

Kapsule nonacne je treba zaužiti 2 krat dnevno, najboljše zjutraj in zvečer.

Pomoč strankam

Kako lahko naročim izdelek?

Za naročilo izdelka izberite količino, način pošiljanja, način plačila in v obrazec vpišite svoj naslov. Naročila lahko oddate tukaj.

Kako poteka pošiljanje izdelkov?

Blago pošljemo v roku 48 ur od oddaje naročila. Čas dostave na vaš naslov znaša od 2 do 10 dni (čas dostave se lahko podaljša v primeru mednarodnih pošiljk). Kurirske pošiljke so dostavljene v roku 1–2 dni. Cenimo diskretnost naših strank, zato poskrbimo, da je blago zapakirano tako, da nihče razen naslovnika ne ve, kaj se nahaja v paketu.

Ali pošiljate izdelke v tujino?

Da. Izdelek pošiljamo v države po evropi, severni ameriki in aziji.

Kakšni so stroški pošiljanja?

Prioritetne pošiljke, poslane s pošto slovenije , so brezplačne. Za kurirske pošiljke je treba plačati 8 eur .

Kako lahko plačam naročene izdelke?

Naročilo lahko plačate z bančnim nakazilom, elektronskim nakazilom, plačilno kartico, prek plačilnega sistema paypal ali po povzetju.

Ali je plačevanje prek spleta varno?

Da. Za varnost spletnega plačevanja sta odgovorni podjetji DotPay (elektronska bančna nakazila) in PayPal (plačilne kartice).