Mnenja uporabnikov

Vedno sem imel težavo z izbiro ustreznega izdelka za problematično kožo. Če sem pri nekaterih izdelkih že mislil, da sem našel, kar sem iskal, je bil kasneje učinek ravno obraten oz. je učinek hitro izginil. Najhuje je bilo pri britju – veliko prask, vnetje mešičkov in podobne zadeve. Pojavile so se tudi infekcije. Skoraj sem že obupal, nato pa sem pred kratkim prebral o popolnoma novem izdelku Nonacne. Nikjer nisem našel mnenja uporabnikov, zato sem malo s strahom naročil izdelek. Zdaj mi ni žal. Nonacne se odlično bori z mojimi aknami. Na koži se ne pojavljajo nove spremembe, prav tako so izginili ogrci. Zdaj imam gladko kožo in brivnik je nehal biti moj najhujši sovražnik.

- Rob, Basingstoke

Stara sem 32 let in že od 20. leta se borim s to težavo. Do zdaj so mi opravili verjetno že milijon preiskav, vendar pa ničesar niso ugotovili. Moj obraz je bil en velik eksperimentalni laboratorij za različne tablete, antibiotike, kreme in mazila, po katerih sem bila videti še huje. Enako je bilo z ročnim čiščenjem kože – pilingi, kavitacija in kozmetični izdelki ... brez rezultatov. Pomislila sem, da sem poskusila že prav vse razen najpreprostejše rešitve – naravnega izdelka proti aknam. Prebrala sem, da izdelek vsebuje veliko vitaminov in zeliščnih dodatkov, zato sem se odločila za nakup Nonacne. Bila sem šokirana – pomagalo je! Mogoče izdelek ne bo popolnoma rešil mojih težav, saj sem ravno začela s kuro, ampak že vidim učinke, ki jih z drugimi izdelki nikoli nisem.

- Heidi, Sheffield

Zadnji mesec uporabljam Nonacne in moram priznati, da je to revolucionarno odkritje. Prej sem zapravil veliko denarja za izdelke proti aknam in obiske pri dermatologu. Nič mi ni pomagalo oz. so bili rezultati vidni samo kratek čas. Od kar jemljem Nonacne, se mi na obrazu ni pojavil noben mozolj. Izboljšave so se videle postopoma, ampak na koncu je izdelek uspel obvladati to bojišče!

- Betty, Durham

Akne so me živcirale več kot 8 let ... Obupala sem že nad normalno, zdravo kožo. Vsak, ki ima težave s tem ve, koliko časa in denarja terja letanje okoli dermatologov, lekarn in testiranje vseh možnih preparatov proti aknam. Vsega sem že imela poln kufer, zato sem se odločila za nakup Nonacne. Priporočila mi ga je prijateljica, ki ga je ravno začela uporabljati. Na začetku nisem bila ravno navdušena nad uporabo novega »čuda«, ampak so se prvi rezultati pokazali že po samo 3 dneh! Ogrci so začeli izginjati. Danes minevata 2 meseca, od kar jemljem ta izdelek, in rezultati so prav neverjetni. Izginila je celo grozna rdečica. Toplo priporočam!

- Bart, Exeter

Nonacne je začel delovati, ko sem jemala drugo škatlico. Imela sem veliko ogrcev na bradi, čelu in stranskih delih obraza. Pojavljali so se tudi izpuščaji in boleče otekline. Zahvaljujoč izdelku Nonacne so vse težave kar na enkrat izginile. Vesela sem, da nisem vrgla denarja skozi okno. Nonacne je resnično učinkovit izdelek proti aknasti koži.

- Grace, London

Oh, to je moj najboljši prijatelj v boju proti aknam! Prišel sem do prelomnega trenutka – opazil sem prve rezultate. Mozolji izginjajo kot kafra, jaz pa sem že pripravljen na praznovanje. Hvala Nonacne!

- Camilla, Ledbury

Vsem svojim znancem bom vedno priporočila Nonacne. Preprosto rečeno, je najučinkovitejše sredstvo proti aknam, ki sem ga kadarkoli preizkusila. In verjemite mi, nisem jih preizkusila malo. Zaradi Nonacne sem pridobila samozavest in končno sem videti kot normalen človek.

- Marcel, Crewe

Pri meni so bile težave s kožo videti tako: nisem hodila na zabave, nisem šla na pijačo s prijatelji, nisem jedla pice (ker se pojavijo dodatne akne po taki hrani), da ne govorim o tem, koliko zmenkov sem zamudila. Popolna izolacija. Enostavno me je bilo sram stopiti pred ljudi, ko sem v ogledalu videla, kako je videti moj obraz s toliko aknami. Katastrofa! Seveda sem preizkusila antibiotike, ki jih ne moreš jemati v neskončnost, mazila in tablete. To je bil boj z mlini na veter. Pomislila sem, da mogoče bi mi pomagal kakšen dražji izdelek. Prvi mi je v oko padel Nonacne in pri njem vztrajam. Ne zamenjam ga za noben drug izdelek. Lahko samo rečem, da meni je čudežno pomagal. Končno lahko živim kot človek.

- Maggie, Northampton